-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO: Cinci suflețele salvate azi-noapte de polițiști și pompieri!

O bistrițeancă a auzit mieunături dintr-un loc greu accesibil. A chemat poliția, care a solicitat pompierii în sprijin. Povestea are final fericit: cinci suflețele au fost salvate și acum își caută case iubitoare.

Sunt protectori și salvatori și vin în întâmpinarea nevoilor TUTUROR: chiar și a necuvântătoarelor. Polițiștii și pompierii bistrițeni au făcut aseară echipă și au salvat cinci suflețele.

Aseară, în jurul orei 21.00, doamna Georgeta a cerut ajutorul colegilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud, întrucât niște puiuți de pisică plângeau după ajutor în apropierea locuinței ei, în municipiul Bistrița.

Colegii noștri au ajuns imediat în zona indicată, unde cinci pui de pisică erau blocați între un zid din beton și o anexă. Au solicitat sprijinul pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, reușind să-i scoată în siguranță”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

Micuții au rămas în grija doamnei Georgeta, peste noapte. Azi au fost duși la cabinetul veterinar și acum își caută case iubitoare.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.