8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

FOTO: Colectarea deșeurilor, o provocare zilnică pentru angajații Supercom. Ce îi nemulțumește

O nouă zi, o altă provocare pentru angajații Supercom. Aceasta este descrierea perfectă pentru activitatea de colectare a deșeurilor pe care angajații Supercom o desfășoară în Bistrița-Năsăud. 

Într-un domeniu aflat într-o continuă dinamică, provocarea zilnică a celor de la Supercom este susținerea și menținerea unui mediu curat pentru locuitori.

În fiecare săptămână, ziua de Luni este cu totul specială. Ea ne arată de fapt ce înseamnă o zi fără activitate completă de colectare din partea Supercom.

Imaginea pe care mulți copii o văd dimineață, la ieșirea din bloc sau în drum spre școală, la punctele de colectare este una mai puțin plăcută. La prima vedere, ar părea că acțiunea de colectare a deșeurilor menajere de la platformele din zona de blocuri din Bistrița nu s-a efectuat de mult timp.

Contrar aparențelor, angajații Supercom urmează același traseu zilnic. Începând cu ora 06:00 și în urma lor toate platformele rămân curate. Containerele de 1,1 sunt golite și asezate în interiorul casetelor. Însă, acestea se mențin astfel pentru un timp foarte scurt.

Din păcate, după colectarea deșeurilor, la aproape fiecare punct de colectare, gunoiul este depozitat din nou lângă casete. Sau containerele de 1,1 mc sunt scoase din interiorul acestora și umplute cu deșeuri din construcții, obiecte voluminoase sau alte categorii de deșeuri. Deși practica este de altfel strict interzisă” transmit cei de la Supercom.

Adoptarea unui comportament corect al nostru – în ceea ce privește depozitarea gunoiului la punctele de colectare – înseamnă, în primul rând, construirea unei imagini mai frumoase pentru copiii noștri.

Doar printr-un efort comun vom reuși să păstrăm un mediu curat și sănătos!”, concluzionează Supercom SA.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Si dupa ce dam o gramada de bani unde sa depozitam gunoaiele daca nu ajung pubelele actuale ?
    Sa le tinem in casa sau langa usa pe casa scarii ?
    De asta platim ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.