3.7 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

FOTO – Conac victorian, campus universitar, refuncționalizarea castelului Teleki din Comlod: Propuneri seducătoare ale absolvenților Liceului „Corneliu Baba”

Dacă autoritățile locale duc lipsă de idei este suficient să arunce o privire asupra seducătoarelor propuneri făcute de absolvenții Liceului de Arte „Corneliu Baba”. Tinerii au conturat schițe elaborate pentru un campus universitar. Dar au venit și cu propuneri de refuncționalizare a castelului Teleki din Comlod!

Propuneri seducătoare ale absolvenților Liceului „Corneliu Baba” au fost publicate, în ultimele zile, pe pagina liceului. 

Tinerii absolvenți de la Arhitectură şi Design promoția 2021 au propus spectaculoase clădiri de birouri, case de locuit și chiar refuncționalizări ale castelului Teleki din Comlod. 

Coordonatori au fost profesorii arhitecți Ioan Runcan Ioan, Delia Negruşa și Flaviu Ştir. De editarea PCI s-a ocupat profesoara Iulia Burlac. 

Vălean Samuel Beniamin / Clădire birouri 

Trifan Oana / Clădire Teleki 

Andrei Șerban – Zona culturală 

Hurdea Maria Bianca / Conac victorian 

Saul Roberto Cocian / Galerie de Artă 

Paul Avram / Campus universitar

Și lucrările de la secția Grafică îi dezvăluie pe viitorii foarte talentați artiști coordonați de profesorul Marian Coman:

De altfel, săptămâna viitoare, în 22 iunie de la ora 17.00, aveți ocazia să admirați în toată splendoarea lucrările absolvenților de la „Corneliu Baba”, la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud. Tot atunci veți putea admira și alte lucrări de grafică și pictură. Vor fi prezenți și elevii secției de Modă, dar și alte captivante lucrări de arhitectură sau design. 

Bine de știut: Absolvenții de clasa a VIII-a care vor să urmeze cursurile Liceului „Corneliu Baba” au la dispoziție cursuri gratuite de pregătire. 

„Pentru că ne dorim ca viitorii noștri elevi să beneficieze de cea mai bună pregătire, chiar și în condiții de pandemie, am pregătit o serie de videouri cu rolul de a sprijini elevii în procesul de invățare a limbajului plastic și arhitectural”, au transmis profesorii liceului.

Profesorul Marian Coman (titular la Liceul de Arte „Corneliu Baba”) explică elemente legate de reprezentarea personajelor și noțiuni de specialitate de care elevii au nevoie ca să exceleze la proba de compoziție. 

Profesoara Delia Negruşa (Liceul de Arte „Corneliu Baba”) oferă noțiuni de specialitate practice de care elevii au nevoie la pregătirea lucrărilor de Arhitectură pentru admitere în clasa a IX-a.

Elevii interesați să aleagă Liceul de Arte „Corneliu Baba” au posibilitatea să beneficieze de cursuri gratis de pregătire (online, pe Google Classroom). Detalii – AICI

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. You actually make it seem so easy along with your presentation however I to find this matter to
    be actually something which I think I’d by no means understand.

    It seems too complex and extremely extensive for me. I’m having a
    look forward to your next post, I’ll try to
    get the grasp of it!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...