12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO: Copiii ucraineni de la Herina, pe mâna salvatorilor bistrițeni!

Copiii din Ucraina, cazați la Tabăra din Herina, au avut astăzi parte de o vizită deosebită. Salvatorii bistrițeni le-au oferit o experiență inedită, explicându-le cum se derulează intervențiile la diferite cazuri.

Peste 60 de copii locuiesc încă la Tabăra Herina. Veniți din Ucraina, fugiți din calea războiului, au transformat Tabăra Speranța într-o „casă a speranței” pentru ei.

Iar astăzi au avut parte de o vizită inedită. Salvatorii bistrițeni, echipați corespunzător, le-au explicat modul în care se desfășoară intervențiile la diferite cazuri. Totodată, le-au dat informații despre cum să fie în siguranță și ce anume să facă în situații de urgență.

ISU Bistrița Năsăud a fost astăzi printre cei 64 de copii ucraineni cazați la Tabăra „Speranța” din localitatea Herina.

Copiii au putut interacționa cu salvatorii bistrițeni, au învățat noțiuni de prim ajutor și alte mici secrete ale meseriei de pompier. Orice lecție învățată face ca ziua să fie câștigată!”, au scris cei de la ISU BN pe Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: