20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO – Craterele de pe Lună s-au mutat pe strada Asfințitului din Unirea

Locuitorii de pe strada Asfințitului din Unirea se plâng că-și îngroapă mașinile în cratele formate. Ar fi cerut autorităților să rezolve problema, dar au rămas doar cu promisiuni. Culmea, strada e prinsă în două proiecte „grele”.

Nu mai știm ce să facem. Am tot cerut Primăriei Bistrița să ne pună niște piatră. Ne nenorocim mașinile. Craterele cresc văzând cu ochii.

Am vorbit cu domnul Cadar (n.r. – șef serviciu Întreținere Străzi din cadrul Primăriei Bistrița) și ne-a promis că ne pune piatră. Dar tot nu s-a întâmplat nimic! Iar acum, dacă îngheață, și apoi dacă ninge… vă dați seama!”, au transmis reporterilor Bistrițeanul.ro, locuitorii străzii Asfințitului din Unirea.

Conform informațiilor publicate pe site-ul Primăriei Bistrița, ultima intervenție pe strada Asfințitului a fost… în aprilie.

Direcţia Servicii Publice Bistriţa – intervenții programate pentru săptămâna 18.04.2022 -21.04.2022

Întreținere străzi

 • Lucrări de reparații prin frezare și așternere mixtură asfaltică pe partea carosabilă a străzilor: B-dul Independenței, Alexandru Odobescu
 • Lucrări de întreținere: reprofilare, adaus de piatră concasată, cilindrare pe partea carosabilă a străzilor Asfințitului, Bistriței, Agronomului
 • Lucrări de întreținere: decolmatare șanțuri pentru scurgerea apelor pluviale în localitatea componentă Slătinița

Strada Asfințitului e o stradă pentru care Primăria Bistrița are planuri mari. Mai exact, este prinsă în lucrările aferente a două proiecte de milioane de lei.

Un proiect prevede realizarea rețelelor de apă și canalizare, prin PNRR.

Primăria Bistrița vrea apă și canalizare în zonele noi de locuit, cu ajutorul PNRR. VEZI lista străzilor luate în calcul:

Un al doilea proiect privește realizarea unui pod necesar traseului Liniei Albastre.

CE se va realiza pe traseul ”Viișoara – Wonderland”, pe lângă ștrandul Codrișor! Documentația – 2,4 milioane lei

Aceste proiecte se vor derula însă în anii viitori. Până atunci, locuitorii speră să le rămână telescoapele mașinilor… întregi.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. La cat este de lata nici nu merita asfaltata.
  Gardurile până în drum.
  Cum sa asfaltezi o stradă de 4m?
  Asta nu e strada
  Va meritați soarta cei care v ați pus gardurile până în drum.
  Nu toți, dar în mare parte.

 2. Romanii baga banii în România, case, apartamente, politicienii scot banii din romania, iau salariul plătit din banii noștri și se distrează în Elveția, Tenerife și mai ști pe unde. Baga banii doar în ce le convine, vezi mașinile electrice noi ale Politiei locale(acessta instituție care-i înglobează pe cei mai puturoși dintre Bistrițenii, ai putea spune un clan al familiilor privilegiate) nu în asfalt sau alte proiecte penteu a face viata mai buna oamenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.