15.8 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

FOTO: DJ 172 D, Colibița – Bistrița Bârgăului, plin de bucăți de stâncă!

Ploaia și vântul din zoan de munte au făcut ca mai multe bucăți de stâncă să se desprindă. Acestea au ajuns pe DJ 172 D, între Colibița și Bistrița Bârgăului.

Județul nostru se află sub cod portocaliu e vreme severă, încă de la ora 13.00.

Vântul puternic a făcut ravagii în unele zone din Bistrița. Puteți vedea imagini aici:

FOTO/VIDEO: Furtuna care pune stăpânire pe județ își face simțită prezența: copaci căzuți, acoperiș de bloc luat de vânt

La munte, vântul și p0loaia ”au rupt„ din stânci. Bucățile s-au rostogolit ajungând pe drumul județean ce leagă Colibița de Bistrița Bârgăului.

Pentru degajarea drumului au intervenit jandarmii montani. Cei de la Ocolul Silvic Bistrița Bârgăului au fost solicitați să îndepărteze copaciide pe drumul forestier.

Mai multe bucăți de stâncă alunecate pe carosabil, au fost îndepărtate în urmă cu puțin timp de către jandarmii montani Colibița.
Acestea s-au desprins în bucăți de diferite dimensiuni și au alunecat pe drumul dintre Colibița și Bistrița Bârgăului (DJ172D), pe ambele sensuri de mers, din cauza ploii abundente, punând în pericol pe cei aflați în trafic. La degajarea drumului au contribuit și câțiva participanți la trafic care tranzitau zona. Totodată, pe drumul forestier din zona Șoimu, mai mulți arbori au căzut pe carosabil în urma vântului puternic” au explicat reprezentanții IJJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...