26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FOTO: Elevii din Bistrița, în vizită la groapa de gunoi de la Tărpiu

Câteva clase de elevi din Bistrița au avut parte, în Săptămâna Verde, de o vizită specială la groapa de gunoi de la Tărpiu.

Educația cu privire la protecția mediului este esențială pentru un viitor mai bun!”, consideră Cristian Marius Niculae, șeful ADI Deșeuri.

Este foarte important să-i învățăm pe copiii noștri să respecte natura, mediul în care trăim și să se implice în mod constructiv în reciclarea deșeurilor.

Pentru ADI Deșeuri campaniile de informare și conștientizare reprezintă una dintre priorități.

Suntem alături de școlile din județul nostru și participăm la programul „Școala Verde” derulat de unitățile de învățământ.

În cursul acestei săptămâni speciale, ADI Deșeuri BN va derula următoarele acțiuni:

  • prezentări despre importanța reciclării deșeurilor, în școli din Bistrița, Chiuza și Rebrișoara;
  • vizite la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor de la Tărpiu gestionat de operatorul S.C. Vitalia, ale claselor de elevi din Bistrița;

În cadrul întâlnirilor, explicăm elevilor cât de importantă este reciclarea deșeurilor pentru protejarea naturii și economisirea resurselor planetei.

La vizita din C.M.I.D. Tărpiu copiii pot observa ce se întâmplă efectiv cu deșeurile colectate selectiv de ei din propria gospodărie”, a precizat Cristian Marius Niculae.

Conștientizând importanța reciclării deșeurilor, copiii vor avea grijă să colecteze separat corect deșeurile – consideră șeful ADI Deșeuri. Acesta speră ca elevii să-i convingă și pe cei din jurul lor să facă la fel.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!