21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO: Elevii din Bistrița, în vizită la groapa de gunoi de la Tărpiu

Câteva clase de elevi din Bistrița au avut parte, în Săptămâna Verde, de o vizită specială la groapa de gunoi de la Tărpiu.

Educația cu privire la protecția mediului este esențială pentru un viitor mai bun!”, consideră Cristian Marius Niculae, șeful ADI Deșeuri.

Este foarte important să-i învățăm pe copiii noștri să respecte natura, mediul în care trăim și să se implice în mod constructiv în reciclarea deșeurilor.

Pentru ADI Deșeuri campaniile de informare și conștientizare reprezintă una dintre priorități.

Suntem alături de școlile din județul nostru și participăm la programul „Școala Verde” derulat de unitățile de învățământ.

În cursul acestei săptămâni speciale, ADI Deșeuri BN va derula următoarele acțiuni:

  • prezentări despre importanța reciclării deșeurilor, în școli din Bistrița, Chiuza și Rebrișoara;
  • vizite la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor de la Tărpiu gestionat de operatorul S.C. Vitalia, ale claselor de elevi din Bistrița;

În cadrul întâlnirilor, explicăm elevilor cât de importantă este reciclarea deșeurilor pentru protejarea naturii și economisirea resurselor planetei.

La vizita din C.M.I.D. Tărpiu copiii pot observa ce se întâmplă efectiv cu deșeurile colectate selectiv de ei din propria gospodărie”, a precizat Cristian Marius Niculae.

Conștientizând importanța reciclării deșeurilor, copiii vor avea grijă să colecteze separat corect deșeurile – consideră șeful ADI Deșeuri. Acesta speră ca elevii să-i convingă și pe cei din jurul lor să facă la fel.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...