-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară :

“Inițial vom pune clienților la dispoziție doua spații comerciale, un supermarket, preponderent cu produse alimentare, dar și de uz zilnic, precum și un magazin de bricolaj, cu diverse marfuri, ca: mase plastice diverse, jucarii pentru toate categoriile de vârstă, ceramică/sticlărie, oale/cratiți, produse casă și grădină, birotică papetarie, textile diverse, detergenți mari, produse de igienă, produse și accesorii de curățenie etc. În viitorul apropiat, ne propunem să dezvoltăm centrul comercial prin amenajarea câtorva zone interactive pentru clienții noștri, cum ar fi o zonă caffe & food, un loc de joacă  și o zonă expo, unde diverși expozanți vor putea fi vizibili pentru a-și comercializa  mărfurile”.

Antreprenorii de la Filexpo au mai menționat că în proporție de 90%, produsele pe care le vor comercializa vor fi de proveniență românească și chiar bistrițeană.

„Am ales cu foarte mare atenție, simț de răspundere, chiar patriotism, cu drag de ai noștri , cu respect față de munca românului, de producția și hrana noastră! Am achizițioant în mare parte marfă românească, de la cea mai mică caserolă, până la cel mai mare butoi, de la așternuturi calitative la jucării interactive, de la mături de tatar la borcanele și oalele mult râvnite de gospodinele românce.”

Mesajul celor de la Filexpo, vrea să se îndrepte către cumpărătorul român, cumpărătorul bistrițean, vor să conștientizeze  comerțul autohton pe cât posibil și promit că vor susține tot timpul producătorul național și local.

Mergeți  în numar cât mai mare la deschiderea centrului comercial, unde vă vor aștepta  surprize, cadouri și prețuri bune !

Orarul de funcționare al centrului comercial va fi:

Supermarket  L-D 7-22

Magazin Bricolaj L-D 9-19

Follow us on Facebook   FilExpo Centru comercial & office

Instagram   filexpo_centru_comercial

contact /e mail  [email protected],

Bistrița, Calea Clujului nr. 61, pe șoseaua de centură, lângă benzinăria Socar

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: