-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară :

“Inițial vom pune clienților la dispoziție doua spații comerciale, un supermarket, preponderent cu produse alimentare, dar și de uz zilnic, precum și un magazin de bricolaj, cu diverse marfuri, ca: mase plastice diverse, jucarii pentru toate categoriile de vârstă, ceramică/sticlărie, oale/cratiți, produse casă și grădină, birotică papetarie, textile diverse, detergenți mari, produse de igienă, produse și accesorii de curățenie etc. În viitorul apropiat, ne propunem să dezvoltăm centrul comercial prin amenajarea câtorva zone interactive pentru clienții noștri, cum ar fi o zonă caffe & food, un loc de joacă  și o zonă expo, unde diverși expozanți vor putea fi vizibili pentru a-și comercializa  mărfurile”.

Antreprenorii de la Filexpo au mai menționat că în proporție de 90%, produsele pe care le vor comercializa vor fi de proveniență românească și chiar bistrițeană.

„Am ales cu foarte mare atenție, simț de răspundere, chiar patriotism, cu drag de ai noștri , cu respect față de munca românului, de producția și hrana noastră! Am achizițioant în mare parte marfă românească, de la cea mai mică caserolă, până la cel mai mare butoi, de la așternuturi calitative la jucării interactive, de la mături de tatar la borcanele și oalele mult râvnite de gospodinele românce.”

Mesajul celor de la Filexpo, vrea să se îndrepte către cumpărătorul român, cumpărătorul bistrițean, vor să conștientizeze  comerțul autohton pe cât posibil și promit că vor susține tot timpul producătorul național și local.

Mergeți  în numar cât mai mare la deschiderea centrului comercial, unde vă vor aștepta  surprize, cadouri și prețuri bune !

Orarul de funcționare al centrului comercial va fi:

Supermarket  L-D 7-22

Magazin Bricolaj L-D 9-19

Follow us on Facebook   FilExpo Centru comercial & office

Instagram   filexpo_centru_comercial

contact /e mail  [email protected],

Bistrița, Calea Clujului nr. 61, pe șoseaua de centură, lângă benzinăria Socar

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.