13 C
Bistrița
vineri, august 12, 2022

FOTO: Hidrantul problemă face iar victime! Azi, o cutie de viteze

La intersecția a două străzi din municipiu ”tronează„ un hidrant buclucaș. Mai mulți șoferi și-au nenorocit mașinile acolo. Azi, o cutie de viteze a căzut victimă…

De luni de zile, un hidrant ”buclucaș„ nenorocește mașini. La intersecția străzilor Constantin Brăiloiu cu Fabricii, un hidrant le dă bătăi de cap șoferilor neatenți.

Amplasat chiar într-o curbă de 90 de grade, hidrantul nu e văzut de la distanță de șoferi. Mai mult, gardul casei aflată exact în intersecție e mai ”scurt”, așa că unii șoferii confundă lățimea drumului și „taie curba„.

Astăzi, cutia de viteze a unui autoturism Ford a fost făcută poraf, după ce șoferul, încercând să întoarcă mașina, a luat din plin hidrantul.

Vecinii au spus ca încă cel puțin 15 șoferi au mai pățit ca mine. Au făcut sesizări la Aquabis, dar nu a venit nimeni să îl monteze sau să îl semnalizeze corespunzător. Așa că au semnalizat ei locul, cum au putut. Dar când au trecut mașini mari, sau cu lama de zăpadă, le-au rupt. Eu mi-am spart bara din față și mi-am spart servomotorul de la directie și am îndoit suportul. Alții și-au spart baia de ulei și altele” a transmis, pentru Bistrițeanul.ro, păgubitul.

Amplasarea hidranților se face după un proiect întocmit de administratorul local și furnizorul de apă al zonei. Lucrările la partea carosabilă în acea zonă nu sunt finalizate. Astfel, nici hidrantul nu e atât de vizibil pe cât are trebui.

Bistrițeanul.ro a mai scris despre acest lucru și în iulie 2021, după ce un autoturism model nou s-a „nenorocit„ în acel hidrant. Atunci a fost amplasat un băț pentru semnalizare.

Astfel, cei care tranziteză această zonă trebuie să fie atenți și să circule doar pe partea carosabilă.

Strada este intens circulată, mai ales de când cu grădinița și blocurile noi ridicate de cei de la Amicii Building.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Mentionam ca zona in care este amplasat hidrantul reprezinta in fond un sant de gard acoperit si transformat ulterior de catre localnici in parcare, asadar hidrantul se afla in afara partii carosabile si nu reprezinta un pericol real pentru masinile care traverseaza zona respectiva.

  2. Zona în care este amplasat hidrantul reprezintă în fond un șanț de gard acoperit și transformat ulterior de către localnici în parcare, așadar hidrantul se află în afara părții carosabile și nu reprezintă un pericol real pentru mașinile care traversează zona respectivă.

    • Lucrarile de pe domeniu public se semnalizeaza , presemnalizeaza in anumite circumstante pana la filnalizarea lucrarii … In cazu de fata nu a fost semnalizat , nici finalizat, dar si amplasat prost … tipic , se pun pe hartie fara sa se verifice pozitia si pe teren.
      Avand in vedere ca drumul nu este marcat si delimitat , tu ca sofer nu ai de unde sa sti pana unde se intinde partea carosabila. Dupa logica dumneavoastra Aquabis nu are vina in cazu de fata , are doar drepturi, fara responsabilitati.
      Bine ca nu a fost un biciclist care sa se loveasca de acel ciot (hidrant nefinalizat) as fii vrut sa vad atunci baliverne ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...