22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

FOTO – LIVEZILE: Patru ore de luptă cu viscolul și focul pentru a salva o casă

Un incendiu raportat în această dimineață, în jurul orei 04:20, în localitatea Livezile, a mistuit acoperișul unei case, a pus la pământ o anexă și grajdul din curte. Pompierii s-au luptat cu focul până după răsăritul soarelui.

Detașamentul de pompieri militari de la Bistrița și SVSU Livezile alături de SVSU Dorolea au intervenit pentru stingerea incendiului care a pornit, cel mai probabil, conform ISU BN, de la o centrală care funcționa pe lemn.

Pompierii au avut parte de o vreme rea pentru stingerea incendiului, fiind viscol, ceea ce a îngreunat intervenția. Acoperișul casei a ars, iar o anexă lipită de casă și un grajd au fost puse la pământ. Focul avea riscul de a se extinde, iar măsurile de protejare a unei case din apropiere au fost luate de pompieri militari alături de voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Livezile.

Misiunea de stingere a incendiului a durat aproximativ patru ore de la prezentarea la incident. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic la o centrală cu combustibil lemnos.

„În urma incendiului au ars acoperișul unei case de locuit, o anexă alipită și un grajd. In ciuda condițiilor meteo nefavorabile (viscol), care au îngreunat intervenția, pompierii militari alături de pompierii voluntari de la SVSU Livezile au reușit protejarea unei case alăturate. Intervenția a durat aproximativ patru ore. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic la o centrală cu combustibil lemnos”, a transmis Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...