23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO: Minunat! Spectacol de culori și forme, în Parcul Municipal!

Un minunat tablou de iarnă a fost surprins zilele acestea de bistrițeanul Cornel Ciocan, prin obiectivul aparatului foto, în Parcul Municipal, în zona lacului cu pești. „Când și culorile îngheață” – explică acesta la descrierea care însoțește fotografiile.

Pur și simplu, de vis! Un pasionat al fotografiei, fost cameraman la postul local de televiziune AS TV, Cornel Ciocan, ne uimește din nou cu imagini superbe din orașul nostru.

Zilele trecute, acesta a surprins, prin obiectivul aparatului foto, un minunat tablou de iarnă, la lacul cu pești din Parcul Municipal, pe care ni-l prezintă prin intermediul contului său de Facebook.

Fain tablou pentru lecția de biologie„, „WOW” „Daaa! Super!„Ce frumos!” – sunt de părere toți cei care i-au admirat fotografiile.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.