16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FOTO: O ceartă între iubiți a dus la o captură considerabilă de…DROGURI

Un scandal în miez de noapte, pe o stradă din Bistrița a avut un final..neașteptat. Bărbatul a ajuns după gratii, fiind găsite droguri la el și la domiciliul acestuia. CE cantitate de droguri au găsit oamenii legii:

În noaptea de 16 spre 17 august, un scandal a izbucnit pe o stradă din Bistrița, între doi iubiți. Pentru a stopa urletele și țipetele, a fost nevoie de intervenția unui echipaj de ordine publică.

De aici, SURPRIZĂ

Bărbatul a fost imobilizat, iar în urma controlului corporal și controlului autoturismului pe care îl conducea, au fost descoperite 146 de plicuri și 3 colete ce conțineau o substanță vegetală” transmit reprezentanții IPJ BN.

S-a obținut inclusiv un mandat de percheziționare a trei domicilii.

Finalul e… o cantitate impresionantă de droguri indisponibilizate.

În urma analizelor s-a stabilit că este vorba despre 3,27 de kilograme de cannabis și 37,3 grame de substanțe cu efect psihoactiv, toate indisponibilizate de polițiști. Totodată, au mai fost descoperiți și indisponibilizați 3.048 de lei și 50 de euro” se arată în comunicatul IPJ BN.

Bărbatul scandalagiu, un bistrițean de 31 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Apoi, fiind prezentat în fața instanței, s-a decis plasarea sa în arest preventiv pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud. În cauză, polițiștii și procurorii continuă cercetările” se arată în același comunicat al IPJ BN.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.