4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO: Se-nchide zona centrală! Începe montarea patinoarului

Circulația în zona Pieței Centrale a Bistriței s-a închis. De azi începe montarea patinoarului municipalității. Acesta va ”sta” acolo pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Accesul în zona Pieței Centrale a Bistriței, a autoturismelor, este interzis începând de azi.

Motivul? Va începe montarea patinoarului sintetic al municipalității.

În urmă cu puțin timp a fost montat panoul ce interzice accesul auto în partea dreaptă a Bisericii Evanghelice, cum mergi spre Pietonal. Iar odată ce mașinile deja parcate vor elibera zona, se va începe munca efectivă.

Primarul Ioan Turc explica, în cadrul unei conferințe de presă, că va fi cel mai mare patinoar sintetic din România.

Mai mult, acesta va funcționa PE TOT PARCURSUL ANULUI. În perioada sărbătorilor de iarnă va fi amplasat în Piața Centrală, iar apoi va fi relocat.

Ioan Turc: Vom avea probabil cel mai mare patinoar sintetic din România!

Consilierii locali vor vota azi tariful de închiriere al patinelor și de distracție pe gheață.

Bistrița va avea anul acesta două zone pentru patinaj, montarea patinoarului din fața Palatului Culturii începând de câteva zile.

Se montează patinoarul din fața Palatului Culturii!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.