14.3 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO: Se-nchide zona centrală! Începe montarea patinoarului

Circulația în zona Pieței Centrale a Bistriței s-a închis. De azi începe montarea patinoarului municipalității. Acesta va ”sta” acolo pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Accesul în zona Pieței Centrale a Bistriței, a autoturismelor, este interzis începând de azi.

Motivul? Va începe montarea patinoarului sintetic al municipalității.

În urmă cu puțin timp a fost montat panoul ce interzice accesul auto în partea dreaptă a Bisericii Evanghelice, cum mergi spre Pietonal. Iar odată ce mașinile deja parcate vor elibera zona, se va începe munca efectivă.

Primarul Ioan Turc explica, în cadrul unei conferințe de presă, că va fi cel mai mare patinoar sintetic din România.

Mai mult, acesta va funcționa PE TOT PARCURSUL ANULUI. În perioada sărbătorilor de iarnă va fi amplasat în Piața Centrală, iar apoi va fi relocat.

Ioan Turc: Vom avea probabil cel mai mare patinoar sintetic din România!

Consilierii locali vor vota azi tariful de închiriere al patinelor și de distracție pe gheață.

Bistrița va avea anul acesta două zone pentru patinaj, montarea patinoarului din fața Palatului Culturii începând de câteva zile.

Se montează patinoarul din fața Palatului Culturii!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.