8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO: Sîngeorz-Băi va avea o spectaculoasă pistă de downhill din vară

Pe dealurile din orașul-stațiune Sîngeorz-Băi se pregătește o spectaculoasă pistă de downhill. Se pare că aceasta va putea fi folosită încă din această vară. Aceasta face parte dintr-un proiect mai amplu de 5 milioane de euro ce va include și amenajarea zonelor unde sunt renumitele izvoare din orașul-stațiune.

Începând din această vară, Sângeorz-Băi va avea o pistă de downhill spectaculoasă. Cel puțin asta sugerează fotografiile făcute publice de Asociația GAL Lider Bistrița-Năsăud. Potrivit aceiași asociație, pista va fi operațională începând din această vară.

„Proiectul S.O.S. Aqua Primus din Sângeorz-Băi avansează frumos și vrem să vă arătăm cum se pregătește pista de downhill pentru vara aceasta. Nu-i așa că arată foarte promițător?”, a notat pe Facebook, Asociația GAL Lider Bistrița-Năsăud.

Doar pistele dedicate bicicletelor prinse în acest proiect se întind pe mai bine de 53.000 de metri pătrați.

Proiectul la care face referire asociația are o valoare de aproximativ 5 milioane de euro, fiind finanțat din fonduri europene. Printre altele, proiectul presupune și dezvoltarea captării și transportul unui izvor mineral, amenajarea spațiilor verzi din parcul stațiunii.

De asemenea, prin acest proiect va fi amenajată și pădurea-parc și create zone de recreere. Va fi amenajată o zonă pentru activități culturale și una pentru activități sportive. Vor fi amenajate zonele din apropierea izvoarelor minerale, dar si o cascadă. Mai multe despre acest proiect puteți citi mai jos:

COMUNICAT: Lansare proiect „S.O.S. (Satul-Orașul-Stațiunea) AQUA PRIMUS Sîngeorz-Băi”

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.