-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

FOTO: SUPER echipament la spital! Operații în premieră!

Vești bune vin de la Spitalul Județean de Urgență în această dimineață. Datorită unui nou echipament ajuns în dotare, la Bistrița se fac operații în premieră.

Bistrița se poate mândri cu operații în premieră făcute la Spitalul Județean de Urgență.

Un nou echipament a ajuns în dotarea unității medicale. Acesta este folosit pentru monitorizarea nervilor faciali în timpul unor operații chirurgicale.

Odată cu sosirea acestui echipament se pot face și operații în premieră, la Bistrița. Veștile bune au fost făcute publice de managerul spitalului.

Un nou echipament a intrat în dotarea Blocului operator centralizat al Spitalului Județean de Urgență.

Aparatul este destinat monitorizării intraoperatorii a nervului facial în timpul operațiilor de ureche și a intervențiilor pe glanda parotidă, ,a nervului recurent în cursul operațiilor pe glanda tiroidă, precum și a nervilor periferici în cursul intervențiilor pe membrul inferior. Scopul monitorizării este acela de a evita lezarea nervilor în cadrul intervențiilor chirurgicale dificile.

Primele intervenții chirurgicale au fost realizate cu succes de echipa medicală coordonată de dr. Adrian DEMIAN – medic primar ORL, din care au mai făcut parte dr. Gheorghe ROȘCA – medic primar ORL și dr. Ajtony BALINT – medic specialist ORL.
FELICITĂRI!!! Mergem înainte!”, a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...