11.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

FOTO: Un șofer neatent ar fi blocat drumul de centură și ar fi lăsat zona fără curent

Drumul de centură este blocat deja de minute bune, după ce un stâlp de curent a fost dărâmat, iar firele au căzut pe șosea. De asemenea, în zonă nu este curent electric de la incident. Se pare că în spatele incidentului ar fi un șofer neatent, cu o autoutilitară, care a dat cu spatele și n-ar fi văzut stâlpul.

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, în apropierea sensului giratoriu care leagă Drumul Cetății, cu DN17 C. Martorii spun  că șoferul unei autoutilitare ar fi încercat să dea cu spatele și n-ar fi văzut stâlpul de electricitate.

Acesta a fost pus la pământ, iar firele au căzut pe DN17C. Traficul în zonă este blocat total. De asemenea, în zonă nu este nici curent electric, fiind afectați atât agenții economici, cât și locuitorii.

La fața locului a ajuns o echipă a Electrica.

UPDATE:

Cei de la Electrica au eliberat drumul. Circulația s-a reluat pe ambele sensuri. În zonă tot nu este curent electric.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: