22.2 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

FOTO/VIDEO: O porție de sănătate și răcoare, în piscina de la Casa EMA!

Cine își dorește o porție de sănătate, relaxare și răcoare nu trebuie decât să treacă pe la piscina de la Casa EMA! Zilnic, între 7.30 – 22.00, de luni până vineri! În weekend, piscina funcționează de la 8.00 la 22.00. 

Piscina semi-olimpică pentru înot de relaxare și lecții de înot cu antrenor de la Casa EMA vă așteaptă cu brațele deschise. 

De luni până joi între orele 16:00-20:00 bazinul este rezervat pentru lecțiile de înot! În afara acestui program vă așteptăm, oricând, la relaxare!”, au transmis cei de la Casa EMA.

Bistrițenii care își doresc răcoare, relaxare și intimitate pot apela cu încredere la piscina de la Casa EMA. Apa de 30 de grade și sauna se vor ridica la nivelul așteptărilor lor, cu siguranță! 

IMPORTANT DE REȚINUT: Accesul în piscină pentru relaxare se poate face doar cu programare la recepția Casei EMA, telefonic sau personal.

Din cauza limitărilor generate de criza pandemică prin care am trecut, intrarea poate fi programată pentru orele 8, 10, 12, 14 și 20 de luni până vineri. Sâmbătă și duminică tot din 2 în 2 ore, începând cu ora 8 până la ora 20, când va fi ultima intrare.

Durata unei sesiuni la piscină va fi de o oră și 30 de minute.

Puteți apela recepția Casei EMA la telefon 0773.33.09.68 sau puteți comunica scriindu-le un mesaj pe pagina facebook Casa EMA .

Informații utile găsiți și pe pagina web casaema.ro.

Casa EMA este cel mai complex centru SPA din Bistrița. Serviciile oferite comunității respectă întru totul motto-ul „Relaxant. Activ. Sănătos”.

Școala de ÎNOT Casa EMA activează tot aici, având cei mai faini antrenori din Bistrița. Sub supravegherea lor își desfășoară activitatea și secția de înot a Clubulul Sportiv Casa EMA.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...