-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

FOTO/VIDEO: Suspecți de furt din Lidl, prinși de jandarmi

Azi-dimineață s-a dat alarma în Lidl. Mai multe bunuri au fost furate, iar oamenii legii au început căutarea suspecților. Doi tineri au fost prinși de jandarmi în zona Subcetate.

În această dimineață, mai multe bunuri au fost furate din supermarketul Lidl. S-au anunțat oamenii legii, care au început verificările și patrulările în găsirea vinovaților.

În cartierul Subcetate, patrula jandarmilor a observat doi tineri care se plimbau și aveau semnalmentele transmise de angajații LIDL. Au fost controlați corporal, iar apoi urcați în duba jandarmilor.

Cei doi au fost escortați la sediul IPJ BN. Jandarmii vor întocmi actele necesare pe care le vor înmâna poliției, conform protocolului.

UPDATE

Se pare că doar unul dintrre cei doi ar fi furat, iar celălalt s-a nimerit să fie lângă el când a fost observat de jandarmi.

În această dimineață un tânăr a sustras de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița, două sticle cu băuturi alcoolice, după care a reușit să fugă cu acestea. Reprezentanții magazinului au alertat autoritățile în legătură cu fapta comisă de acesta, iar în jurul orelor 16.00 un jandarm aflat în timpul liber l-a depistat pe drumul de centură al municipiului Bistrița, pe tânărul de 22 de ani, aflând despre semnalmentele acestuia de la colegi. Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița l-au identificat, după care acesta a fost condus la Poliție. Pe numele tânărului au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt. Acestea vor fi predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IJJ BN, Geta Cășvan.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: