15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

FOTO/VIDEO: Un fost polițist acuzat că a lovit un copil, achitat de instanța de judecată

Un copil de 15 ani a fost bătut de părinții unui băiat cu care avusese niște altercații. Instanța a decis că fapta nu merită sancționată, așa că fostul polițist – acum ieșit la pensie – a fost achitat.

Totul se întâmpla în primăvara lui 2019. Laurențiu C. a avut o altercație cu un alt băiat. La un moment dat, părinții celui din urmă și-au făcut apariția și l-au luat pe Laurențiu la palme.

Câțiva copii din zonă au filmat întreaga scenă, astfel că părinții minorului de 15 ani au văzut cum copilul lor a fost lovit. Mai mult, după ce l-ar fi lovit afară, cei doi soți l-ar fi dus pe Laurențiu în mașina lor unde l-ar fi înjurat și amenințat.

Mama lui Laurențiu a mers cu copilul ei la medicul legist care a confirmat agresiunea. Leziunile nu au fost grave, așa că a primit doar o zi de îngrijiri medicale.

Femeia a făcut plângere la poliție, dar fiind vorba de Tiberiu Ioan H. – pe atunci polițist în cadrul IPJ BN – și soția sa, cazul a fost cercetat de către Parchet.

După un an și aproape 8 luni de la faptă, instanța a decis să RENUNȚE la urmărirea penală.

Au considerat că nu e o faptă care să fie sancționată. Am fost dezamăgită de verdict. Pentru că e o faptă condamnabilă și ei sunt vinovați. Dacă el a fost polițist – că la scurt timp după ce l-a lovit pe copilul meu s-a pensionat – el nu poate fi tras la răspundere?? Dacă eu și soțul meu făceam ceea ce au făcut ei, acum eram la închisoare. Nu vreau altceva decât să se facă dreptate”, ne-a transmis supărată mama lui Laurențiu.

Deoarece a fost un polițist implicat, IPJ BN nu a putut să se ocupe de casz. Așa că cercetările au fost făcute de Parchet.

Nu s-a luat nicio măsură administrativă cu privire la polițistul implicat, IPJ așteptând ca instanța să se propunțe în acest caz” au explicat reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

  1. OARE SANT LEGI AN RO. CUM POATE SI CE DREPT ARE ACEST -CRIMINAL COMUNIST SI PERVERS SA LOVEASCA SA BATA UN BAIAT DE 15 ANI . VU CE DREPT CE MOTIVE . AR TRBUI SA PRIMEASCA CE MAI GREA PEDEAPSA ACEST -BOLNAV.NU ESTE PERMISA O JIGNIRE DE CUM AGRESIVITATE LOVITURI .DACA ERA BAIATUL MEU ERA ULTIMA BATAIE A LUI .(eu ca si parinte nu lovesc si el vine ca si -militean COMUNIST SI DA LOVITURI.ESTE MINOR -HANDICAPATULE .15 ANI DE PUCSARIE AR FI BINE SI FAIN .

  2. Măi copii bătrâni și fără minte.
    Ia vedeți că mai sunt și copii mici, adevărați dar necrescuți cum trebuie – needucați, nu din vina lor, dar n-au de la cine învăța – care se comportă în societate în așa fel încât devin pericol pentru cei din jur și pe care nu-i poți pune la punct decât cu o astfel d e corecție, la limită.
    Voi cei ce vituperați în contră sunteți frustrați de cine știe ce abuzuri fizice din copilărie, de buni ce erați !

  3. Oameni buni ,aceasta fapta inaceptabila trebuie condamnata ca atare, asta dovedeste clar in ce tara corupta traim..!!! Rusine D-lui Judecator de caz si procurorului..!!!!

  4. fratilor!!!! si Jenor Beudean a batut o femeie in plina strada!!!! DDDAaaaa candidatul la Primaria Sieu, marele politician, sunt poze, filme, inregistrari … si inalt prea sfiintiile lor JUDECATORII au decis ca e ingeras!!!
    Asta e tara!!! KURULUI, cu oameni cu pensii la care nu au dat nici un ban in sistem

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: