20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

HANDBAL: Gloria învinge greu proaspăt-promovata Știința București

Echipa de handbal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a învins cu mare greutate, astăzi, în Sala „Rapid” din București, echipa Științei București, proaspăt promovată în Liga Florilor MOL.

Bistrițencele au învins greu formațiunea bucureșteană care a promovat recent în liga mare a handbalului național în cadrul etapei 9. Totuși, chiar dacă nu au vreun punct în clasament, fetele de la Știința au tensionat meciu, fiind mereu în spatele Gloriei care nu a știut să profite de avantaje și greșelile adversarului.

14-12 pentru Gloria la pauză

În prima repriză, Gloria s-a mișcat greoi în atac și la fel de greoi în apărare Au fost conduse aproape toată repriza, până pe final când Barbosa a luat pe cont propriu meciul și a dus Bistrița în avantaj.

În cea de-a doua repriză a urmat un joc de urmărire între cele două formațiuni, iar într-un final Bistrița a ieșit învingătoare în urma unor acțiuni individuale, înainte de ultimul fluier al arbitrului, scorul final fiind de 25-23.

Bistrița ocupă cel de-al nouălea loc din Liga Florilor MOL, acumulând 13 puncte din 9 meciuri, fiind cel mai prost început de campionat până în această etapă din istoria Clubului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: