-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

HANDBAL: Gloria trimite șase handbaliste la mondiale pentru patru echipe diferite

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud trimite la mondialele din Spania șase handbaliste: două românce, două iberice, o sârboaică și o nemțoaică.

Echipa de handbal a județului Bistrița-Năsăud, Gloria Bistrița, trimite la Campionatul Mondial din Spania 2021 șase jucătoare de calitate. Româncele Nicoleta Dincă și Laura Moisă pleacă la mondiale alături de Alexandrina Barbosa și Almudena Rodriguez (Spania) Jovana Kovacevic (Serbia) și Meike Schmelzer (Germania).

Cele șase handbaliste de la Gloria au fost selecționate pentru a-și reprezenta țările în echipele naționale de handbal feminin în cea de-a 25-a ediție a Campionatului Mondial de Handbal Feminin din Spania care are loc între 1 și 19 decembrie. Este prima ediție cu 32 de echipe, față de 24 câte au fost până acum.

Tricolorele Nicoleta Dincă și Laura Moisă, vor juca pentru România în grupa C în compania Norvegiei, a Iranului și Kazahstanului.

Serbia va evolua în grupa B alături de Federatia Rusă, Polonia și Camerun, Germania va juca în grupa E în compania Ungariei, Cehiei și Slovaciei, iar reprezentativa țării gazdă, Spania, va evolua în compania naționalelor din Austria, Argentina și China.
 România și Serbia vor juca primul meci de la mondial în 3 decembrie cu Iran respectiv Polonia.
Preliminariile se vor încheia în 7 decembrie, o zi mai târziu începând partidele din Main Round. Finalele se vor disputa în aceeași zi, 19 decembrie.
Foto: CS Gloria 2018 BN/Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...