2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Motoriștii de la Honda Gold Wing, așteptați la Băile Figa

Stațiunea Băile Figa va fi un punct fierbinte pe harta motoriștilor. În luna mai al acestui an, între 12 și 14, va fi o adunarea națională a GCR Bikers.

Timp de trei zile, se vor auzi motoarele încălzite ale modelelor Honda Gold Wing, Valkirie și Rune. Totul este organizat de Goldwing Club Romania împreună cu Primăria Becleanului.

Goldwing Club International pare că este interesată de promovarea zonei României, țara noastră fiind gazda în 2021 la două întâlniri mari, naționale, în Olănești și Bistrița, dar și una internațională în Cârțișoara.

Conform www.transilvaniabusiness.ro, Honda Gold Wing este o serie de motociclete de turism fabricată de Honda din 1974, prima de peste 750 cmc a celui mai mare producător de profil din lume. Producția a început la Marysville (SUA), fiind apoi oprită, dar reluată, în 2011, la Kumamoto (Japonia).

Printre activitățile de la GCR sunt enumerate și plimbările în zonă, parada luminițelor, parada națională, jocuri și concursuri, muzică, acordarea de premii surpriză, intrarea fiind liberă pentru participanții la eveniment. Vor avea acces la baza de tratament și recreere.

“Cazarea se va face la cort, căsuțe, pensiune sau hotel. Sunt sigur de reușita acestui eveniment”, a precizat Alexandru Tudor, membru fondator al GCR.

foto: Honda Engine Room

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Cam care ar fi proiectul de succes al autorităților ?
    Gradinita, scoala, canalizare , biblioteca , drumuri locale ?
    Niste zgarie-branza cu tam-tam

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.