-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Ilva Mică: Adolescent de 17 ani, lovit de o grindă desprinsă de vânt

Un adolescent de 17 ani a fost lovit de o grindă desprinsă de vântul puternic. S-a întâmplat în Ilva Mică. Tânărul s-a ales cu un traumatism cranian și un traumatism toracic.

Vântul și furtunile care au pus stăpânire pe județ au făcut deja o victimă. Un adolescent de 17 ani din Ilva Mică a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o grindă desprinsă de rafalele puternice de vânt.

„Tânărul este conștient, cooperant, prezintă un traumatism cranian, un traumatism toracic posterior și excoriații. Este transportat în aceste momente la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri și investigații medicale amănunțite”, informează ISU Bistrița.

Vă reamintim faptul că 14 localități sunt sub cod roșu de vijelii cu rafale de peste 100 de km/h și averse. Printre ele se află și localitatea Ilva Mică.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...