12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

În a doua jumătate a lunii se vor putea vaccina împotriva Covid și copiii sub 11 ani

Abia în a doua parte a acestei luni vor sosi în țară vaccinurilor antiCovid destinate copiilor cu vârstă 5 – 11 ani. Tot de atunci se vor putea face programările în platformă pentru imunizarea celor mici.

Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19, vaccinul dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani vor ajunge în țară abia în a doua parte a lunii.

Tot atunci se vor putea face și programări pentru vaccinare în platformă. Acesta este produs de Pfizer și se administrează în două doze, la distanță de 21 de zile una de alta.

Cei mici vor putea fi vaccinați atât la centrele existente în acest scop, dar și la medicii de familie, care trebuie să ceară dozele de la Direcția de Sănătate Publică.

Vaccinul pentru copiii de 5 – 11 ani a fost autorizat de Agenția Europeană a M edicamentului încă din luna noiembrie a anului trecut.

Foto @ Mediafax

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....