-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

În a doua jumătate a lunii se vor putea vaccina împotriva Covid și copiii sub 11 ani

Abia în a doua parte a acestei luni vor sosi în țară vaccinurilor antiCovid destinate copiilor cu vârstă 5 – 11 ani. Tot de atunci se vor putea face programările în platformă pentru imunizarea celor mici.

Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19, vaccinul dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani vor ajunge în țară abia în a doua parte a lunii.

Tot atunci se vor putea face și programări pentru vaccinare în platformă. Acesta este produs de Pfizer și se administrează în două doze, la distanță de 21 de zile una de alta.

Cei mici vor putea fi vaccinați atât la centrele existente în acest scop, dar și la medicii de familie, care trebuie să ceară dozele de la Direcția de Sănătate Publică.

Vaccinul pentru copiii de 5 – 11 ani a fost autorizat de Agenția Europeană a M edicamentului încă din luna noiembrie a anului trecut.

Foto @ Mediafax

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...