9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO Incendiu pe Valea Vinului

30 de metri pătrați ai unei case de pe Valea Vinului au ars din cauza unei afumătoare. Nu au fost înregistrate victime.

O casă a ars pe Valea Vinului din comuna Rodna după ce focul aprins la o afumătoare s-a extins și a ajuns în pod.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, iar incendiul a fost stins de către pompierii din Sângeorz-Băi înainte de a fi provocate pagume materiale mari.

„Pompierii voluntari au asigurat prima interventie și protecția casei de locuit, iar împreună cu cu echipaje pompierilor profesioniști au lichidat incendiul izbucnit de la o afumatoare. Flăcările au atins și acoperișul unei anexe gosposaresti pe o suprafață de circa 30 mp. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar pagubele materiale au fost limitate considerabil”, a transmis ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.