8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! I-au băgat laserul în ochi pilotului elicopterului SMURD. „Joaca” putea avea consecințe grave

Aseară, un elicopter SMURD a aterizat pe heliportul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Aceasta este prima misiune pe timp de noapte, încheiată cu succes. Lucrurile puteau sta mult mai rău, din cauza unor inconștienți. Aceștia au folosit un laser în apropierea aeronavei, joacă ce-ar fi putut avea consecințe foarte grave.

Elicopterul SMURD a aterizat cu succes aseară pe heliportul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pentru a prelua un pacient. Aceasta este prima misiune pe timp de noapte, încheiată cu succes.

Când se pregătea de aterizare, însă, pilotul a observat mai multe raze laser îndreptate spre elicopter. Această „joacă” poate avea consecințe extrem de grave, laserul putându-l orbi pe pilot.

„În procedura de apropiere și aterizare, pilotul a semnalat apariția unor raze laser îndreptate spre elicopter. Deoarece acestea pot provoca orbirea pilotului și apariția unor evenimente neplăcute, facem apel la responsabilitate și vă rugăm să nu mai îndreptați raze laser către elicopter, în timpul zborului”, atrage atenția conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Patit si eu, la intrarea in mures, doi copii miau bagat in ochi o raza laser verde . Noroc ca am apucat sa frinez repede si nu am deviat, dupa 10 min mi am revenit, am sunat la pulitie si mi au spus ca nu au echipaj ,toate ocupate, desi acei bronzati se vedeau clar , pasari zburatoare puteau provoca accidente grave. Ii durea in paispe pe politia romana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.