18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

INEDIT: Începerea lucrărilor la centura Becleanului, marcată de Anul Nou cu un spectacol pe cer

Primarul Becleanului își invită concetățenii la un dublu foc de artificii în noaptea de Revelion. Unul dintre spectacole marchează finalizarea lucrărilor la podul peste Beclenuț. Totodată, marchează și începerea lucrărilor la varianta ocolitoare a orașului.

Locuitorii orașului de pe Someș vor avea parte de două spectacole cu focuri de artificii în ultima zi a anului 2021. Ambele vor dura zeci de minute și marchesază o finalitate și un început.

Primul foc de artificii va avea loc pe podul de la Beclenuț. Marchează finalitatea acestei lucrări și începerea altora, mult așteptate.

Primul spectacol cu focuri de artificii e programat în intervalul 20:50-21:10 la podul de la Beclenuț, pentru a sărbători împreună existența acestuia și a începerii construcției în 2022 a Variantei de Ocolire a orașului Beclean și licitația pentru lucrări a podului de la Șuri”, a anunțat Nicolae Moldovan pe Facebook.

Al doilea foc de artificii marchează finalul anului 2021 și începerea anului 2022.

Al doilea moment deosebit va fi tradiționalul foc de artificii care va marca trecerea dintre ani, programat în intervalul 23:45 – 00:15, la sediul Primăriei orașului Beclean”, a mai anunțat primarul orașului Beclean.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!