Primarul Ioan Turc și-a publicat, în sfârșit, declarația de avere: și-a mai achitat din datorii

3
2726

Cu o întârziere de jumătate de an, primarul Ioan Turc și-a publicat declarația de avere. Potrivit documentului, edilul și-a mai achitat din datorii… însă tot a omis să treacă autoturismul cu care se plimbă deja de aproape un an.

Primarul Ioan Turc și-a publicat abia la început de 2023 declarația de avere ce trebuia, conform legii, să o publice anul trecut în vară. Potrivit documentului, în 2021 edilul și-a achiziționat un Opel Corsa. La volanul acestei mașini a fost văzută soția lui Turc.

Din declarația de avere lipsește însă un autoturism cu care Ioan Turc a fost văzut încă de la începutul anului trecut. Acesta nu aparține nici Primăriei Bistrița.

Documentul mai scoate în evidență faptul că edilul a scăpat de datorii de 70.000 de lei. Edilul a scăpat de datoriile către Rus Ionuț Daniel (25.000 de lei), către Zăgrean Lucia (20.000 de lei) și Chiuzan Ioan Cornel (25.000 de lei).

Ioan Turc încasează lunar 13.600 de lei de la Primăria Bistrița. Veniturile soției, de profesie farmacistă, sunt anonimizate.

Mai puteți citi:

Și-a luat primarul Turc mașină nouă!?

 

3 COMENTARII

  1. nu intelegem de ce sunt anonimizate veniturile sotiilor sau sotilor atata timp cat ei nu activeaza in servicii speciale. ce este de ascuns? ca doar nu e o rusine sau vreo cine stie ce afacere….da loc de speculatii, ni se pare lipsa totala de transparenta, se incearca ascunderea a ceva??? si ce sanctiuni s-au aplicat prt nedepunerea declartiei de avere, a oricarui functionar, cu atat mai mula a domnului primar care se jura ca ecel mai corect si mai transparent!!!! psd a fost parfum!!!!!!

  2. Domnule Raul la direcția cu fonduri europene este o doamna Concesiu.
    Oricum primarul în funcție a făcut mult mai multe în doi ani decât predecesorul in 12 ani.
    Legat de viceprimarii degeaba, ăștia n ar trebui sa ia nici un spor pe proiecte oricum nu fac și nu răspund de nimic, daca ar avea obraz ar renunța că tot își dau cu părerea în multe privințe care îi depășește.
    La vot va fi taxat PNL pentru ăștia care sunt degeaba pe scaune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.