4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Ioan Turc: Vom deschide Biserica Evanghelică de Zilele Bistriței și nu o vom mai închide

Biserica Evanghelică și-a închis porțile, imediat după weekendul dedicat resfințirii ei. Primarul Ioan Turc a declarat că aceasta se va deschide de zilele orașului Bistrița și nu se va mai închide.

În luna mai, biserica din centrul orașului a fost deschisă pentru resfințire. S-au făcut numeroase tururi ghidate, iar frumusețea monumentului a fost pusă în valoare de diferite activități culturale. După cele trei zile de sărbătoare însă, s-a pus iarăși lacătul pe ușă.

Primarul explica la vremea respectivă că mai e nevoie de mici retușuri.

Biserica Evanghelică s-a închis până la recepția lucrărilor

În cadrul unei conferințe de presă, Ioan Turc a explicat că monumentul își va deschide porțile de Zilele Orașului.

Am vorbit să finalizăm și să facem recepția lucrărilor săptămâna viitoare. Astfel, de Zilele Orașului Bistrița vom redeschide Biserica Evanghelică.

Vizitarea acesteia va fi gratuită, pe perioada zilelor de sărbătoare, urmând ca apoi să existe taxă de vizitare și urcare în turn”, a declarat primarul Ioan Turc.

Programul Zilelor Orașului Bistrița, aici:

Weekendul viitor: Zilele Bistriței cu Delia, Paraziții, Vama și Gala ”Atipic Beauty”

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Retusurile nu au nici o valoare, atata timp cat nu s-a dat jos vopseaua LAVABILA de pe Marele turn de piatra. Fosta administratie au mocicolit istoria si au batjocorit truda sailor de acum 500 de ani. Vai de ele gusturi cand in administratie ai avut un Dictator care le facea dupa pixul rosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.