13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

ISU Bistrița a dat amenzi de 26.000 de lei la benzinăriile din județ

Printre instituțiile care au luat la puricat benzinăriile din județ, în urma creșterilor nejustificate de preț s-a numărat și ISU Bistrița. Au fost găsite nereguli serioase la 12 benzinării, care s-au ales cu amenzi în valoare de 26.000 de lei.

25 de benzinării au fost verificate ieri și astăzi de către specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița. În urma controalelor au fost aplicate 12 amenzi și 12 avertismente. Valoarea totală a amenzilor aplicate a ajuns la 26.000 de lei.

Printre neregulile constatate de ISU Bistrița se numără: folosirea recipientelor de plastic neomologate în care s-a depozitat combustibil, precum și instalații electrice cu improvizații. Controalele vor continua și în acest weekend.

Și Protecția Consumatorului a efectuat controale, dar și ANAF. Protecția Consumatorului a dat amenzi în toată țara în valoare de 370.000 de lei. Cei de la MOL au încasat cea mai mare amendă, în valoare de 100.000 de lei. În total au fost verificate peste 70 de benzinării din țară.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...