12.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

ISU Bistrița primește o autospecială pirotehnică performantă în valoare de 270.000 de euro

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la ISU Bistrița va ajunge o autospecială pirotehnică performantă în valoare de 270.000 de euro. În total au fost achiziționate 19 astfel de mijloace tehnice.

Astăzi au intrat în dotarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență 12 autospeciale pirotehnice și 6 autoplatforme pentru salvarea de la înălțime.

Cele 18 mijloace tehnice ajung la inspectoratele pentru situații de urgență din mai multe județe din țară, printre care și Bistrița-Năsăud. La ISU Bistrița va ajunge o autospecială pirotehnică. Prețul unei astfel de autospeciale ajunge la 270.000 de euro.

În total au fost achiziționate 19 autospeciale pirotehnice și 18 autoplatforme pentru salvarea de la înălțimea de 45 de metri. Brațul mobil al autoplatformelor permite și salvarea persoanelor rămase captive pe ape sau în alte medii aflate sub nivelul solului, până la o adâncime de 8 metri. Camera din dotarea autospecialei permite monitorizarea intervenției de la fața locului, din dispecerat.

Foto: IGSU

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...