0.6 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

ISU Bistrița primește o autospecială pirotehnică performantă în valoare de 270.000 de euro

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la ISU Bistrița va ajunge o autospecială pirotehnică performantă în valoare de 270.000 de euro. În total au fost achiziționate 19 astfel de mijloace tehnice.

Astăzi au intrat în dotarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență 12 autospeciale pirotehnice și 6 autoplatforme pentru salvarea de la înălțime.

Cele 18 mijloace tehnice ajung la inspectoratele pentru situații de urgență din mai multe județe din țară, printre care și Bistrița-Năsăud. La ISU Bistrița va ajunge o autospecială pirotehnică. Prețul unei astfel de autospeciale ajunge la 270.000 de euro.

În total au fost achiziționate 19 autospeciale pirotehnice și 18 autoplatforme pentru salvarea de la înălțimea de 45 de metri. Brațul mobil al autoplatformelor permite și salvarea persoanelor rămase captive pe ape sau în alte medii aflate sub nivelul solului, până la o adâncime de 8 metri. Camera din dotarea autospecialei permite monitorizarea intervenției de la fața locului, din dispecerat.

Foto: IGSU

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...