-2.6 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

L-ați văzut?! Un bărbat din Cușma este de negăsit de o săptămână

De o săptămână, o familie din Cușma caută un bărbat de 40 de ani care pare să fi intrat în pământ. În ziua dispariției a spus că merge să-și viziteze una dintre surori, însă n-a mai ajuns la destinație.

Bărbatul se numește Ciurea Constantin, are 40 de ani și este din localitatea Cușma. Acesta a dispărut acum o săptămână, în 5 ianuarie, în jurul prânzului. Bărbatul a spus că merge să își viziteze una dintre surori, însă n-a mai ajuns la destinație.

Potrivit familiei, bărbatul care locuiește cu părinții și are un băiat de 12 ani, nu obișnuia să lipsească mult de acasă. Mai mergea la rude sau vecini, dar se întorcea mereu acasă pentru a-și îngriji calul de care era foarte atașat.

Familia deja l-a căutat pe bărbat peste tot și i-a anunțat dispariția la poliție, însă până acum nu i-a dat de urmă.

Ultima dată când a fost văzut, bărbatul era îmbrăcat cu o pereche de blugi albaștri, cizme de cauciuc negre, o geacă neagră și căciulă neagră. Cei care au informații despre bărbat sunt rugați să sune la numerele de telefon: 0755770284 sau 0744109833 .

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: