15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

L-ați văzut?! Un bărbat din Cușma este de negăsit de o săptămână

De o săptămână, o familie din Cușma caută un bărbat de 40 de ani care pare să fi intrat în pământ. În ziua dispariției a spus că merge să-și viziteze una dintre surori, însă n-a mai ajuns la destinație.

Bărbatul se numește Ciurea Constantin, are 40 de ani și este din localitatea Cușma. Acesta a dispărut acum o săptămână, în 5 ianuarie, în jurul prânzului. Bărbatul a spus că merge să își viziteze una dintre surori, însă n-a mai ajuns la destinație.

Potrivit familiei, bărbatul care locuiește cu părinții și are un băiat de 12 ani, nu obișnuia să lipsească mult de acasă. Mai mergea la rude sau vecini, dar se întorcea mereu acasă pentru a-și îngriji calul de care era foarte atașat.

Familia deja l-a căutat pe bărbat peste tot și i-a anunțat dispariția la poliție, însă până acum nu i-a dat de urmă.

Ultima dată când a fost văzut, bărbatul era îmbrăcat cu o pereche de blugi albaștri, cizme de cauciuc negre, o geacă neagră și căciulă neagră. Cei care au informații despre bărbat sunt rugați să sune la numerele de telefon: 0755770284 sau 0744109833 .

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...