3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

La Generală 4 nu se iese-n pauză afară din clase! CUM comentează direcțiunea:

Mai mulți părinții s-au plâns că elevii de la GN 4 nu sunt lăsați să iasă din clase în pauze. Direcțiunea susține că a fost o decizie bine gândită. Dar lucrurile se vor schimba:

Mai multe mămici care au copii la Gimnazială 4 s-au plâns, în mediul online. Acestea erau intrigate de faptul că elevii nu sunt lăsați să iasă afară din clase în pauze.

Direcțiunea susține că decizia a fost luată unanim și a fost chiar o decizie înțeleaptă.

A fost o hotărâre luată în Cosiliul profesoral și avizată în Consiliul de Administrație. A fost luată atunci, imediat după relaxarea restricțiilor. Exista acea recomandare a Ministerului, cu mască – deci recomandare, nu impunere. În ceea ce privește ieșitul elevilor pe coridor sau în curte, da, așa e. Pe coridor NU au voie în timpul pauzelor. Dar fiecare clasă are un timp alocate de 10 minute, în timpul orelor, în care pot ieși să meargă la baie. Ideea a fost că nu îi lăsăm încă să se amestece, ca să evităm cazurile de infectare. Și a fosat o decizie bună. Săptămâna trecută am avut un caz de copil pozitiv COVID 19. Și politica aceasta ne-a ajutat de-a lungul pandemiei să avem foarte puține cazuri.

În curte, în schimb, nu le e interzis să iasă. Dar să iasă însoțiți de un profesor. Tocmai ca să nu se amestece. Cel puțin deocamdată. Deci pot ieși în curte, dar însoțiți de profesor” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directoarea Daniela Danea.

Elevii au făcut o petiție. Direcțiunea crede că va fi aprobată

Elevii de la Gimnazială- 4 au făcut o petiție prin care au cerut direcțiunii să îi lase să iasă afară mai mult, mai des. S-ar părea că petiția va fi aprobată.

Elevii au făcut o petiție și apreciez faptul că au făcut-o foarte corect, cu toate semnăturile. Un lucru foarte bun. Sunt 30 de zile în care e termenul legal de a da răspuns unei petiții. Săptămâna viitoare avem Consiliu profesoral și se va discuta acest lucru. Apreciez că au propus o anumită organizare/ierarhizare. Au propus să fie câte patru clase, au și stabilit ordinea, deci foarte bine făcută petiția. Bineînțeles că va fi aprobată că e foarte bine făcută!” a anunțat Daniela Danea.

Elevii de la step-by-step ies în curte tot așa, însoțiți de cadrele didactice.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...