26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

La mulți ani, la 101 ani, veteranului Pavel Huzmezan!

A trecut prin cel de-al doilea Război Mondial și a depășit 100 de ani! Astăzi, veteranul de război Pavel Huzmezan împlinește 101 ani. La mulți ani!

Pavel Huzmezan din Sânmihaiu de Câmpie împlinește astăzi venerabila vârstă de 101 ani. A trecut prin cel de-al doilea Război Mondial, și iată că depășește și suta de ani.

Om al muncii câmpului, cu credință în Dumnezeu și în neamul românesc, a supraviețuit ororilor de pe câmpul de luptă. În prezent, ne împărtășește experiențele trăite de-a lungul unui secol de viață”, transmiteau militarii care l-au vizitat anul trecut, la împlinirea unui secol de viață.

Veteranul de război, Pavel Huzmezan, sărbătorit la împlinirea unui secol de viață!

Anul acesta, printre cei ce i-au trecut pragul pentru a-i ura „La mulți ani!”, s-a numărat și primarul Ioan Turc.

La mulți ani și recunoștință deplină veteranului de război Pavel Huzmezan!

La cei 101 ani împliniți astăzi, sărbătoritul nostru este trecut prin luptele celui de-Al Doilea Război Mondial, un om cu o vastă experiență acumulată de-a lungul parcursului său centenar. Ne-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze și a evocat câteva amintiri care i-au marcat viața.

Veteranul Pavel Huzmezan este o filă vie a istoriei țării și a comunității noastre, și sunt impresionat de tot ceea ce reprezintă acest om.

Venerabile domn, este o bucurie și o onoare să vă cunosc! ” a scris acesta pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!