11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de spălat, să-ți iei produse de îngrijire personală, etc. La un preț cu 20 % mai ieftin.

Dacă te-ai gândit că ar trebui să îți schimbi din electronice și electrocasnice, dar nu erau hotărât, acum ai ofertă la BIASICOM.

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc, astfel că toate produsele din magazin sunt cu 20% mai ieftine.

Găsești aici electrocasnice mari sau mici, produse de îngrijire personală, etc.

Astfel, la final de luna mai poți să își schimbi aragazul, cuptorul încoporat, să îți iei o nouă mașină de spălat sau un frigider mai mare, cu opțiunea de a-ți păstra sucul proaspăt și rece- dacă tot vine vara, sau să poți depozita cât mai multe fructe și cutii cu înghețată.

Poți opta să-ți cumperi storcătorul de fructe, ca să ai în fiecare zi un suc proaspăt, oferta de fructe pe sezonul de vară fiind abundentă.

Deoarece vreme se va încălzi și vine perioada de concedii la mare, la plajă, poți să-ți iei epilatorul care să te ajute să ai pielea pregătită pentru sezonul estival.

Aici poți găsi mașini de spălat slim, asirator cu capacitate mai mare sau care ”face treaba singur”, uscătoare de păr, roboți de bucătărie, etc.

Magazinul BIASICOM de pe strada Viilor nr 10 este deschis de luni până vineri în intervalul orar 09.00- 18.00, iar sâmbăta, de la 09.00 – 14.00.

Mergeți și vedeți care produs vi se potrivește cel mai bine nevoilor voastre și luați-l la preț redus. Oferta e valabilă în limita stocului disponibil.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...