28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO Un spectaculos spațiu de joacă se deschide weekendul acesta lângă Băile Figa. Cum arată:

Un spectaculos spațiu de joacă se deschide weekendul acesta lângă Băile Figa. Acesta este situat în apropierea stațiunii și are elemente și pentru copii mai mari.

Băile Figa continuă să se dezvolte și își completează oferta cu un spectaculos loc de joacă pentru copii, care se va deschide chiar din acest weekend, când Primăria Beclean a pregătit un program special pentru cei mici, cu ocazia Zilei Copilului.

Cei mici vor putea ajunge la spațiul de joacă de lângă Băile Figa sâmbătă, începând cu ora 13:00, cu ajutorul autobuzelor electrice. Spațiul de joacă pentru copii este cel mai modern din județ și are elemente și pentru copii mai mari.

Stațiunea își deschide oficial porțile în data de 10 iunie, când vor fi pregătite și bazinele exterioare. Momentan, este deschis centrul Legacy, care are bazine de interior.

Locul de joacă pentru copii va fi completat de o spectaculoasă grădina care se va întinde pe 10 hectare și va conține o seră cu plante exotice sau alei suspendate, care vor permite admirarea Băilor Figa de pe două roți. Va include zone de relaxare, un parc tematic pentru robotică și un pavilion pentru prezentări pe teme educaționale.

Foto: Revista Esentza

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.