11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

FOTO Un spectaculos spațiu de joacă se deschide weekendul acesta lângă Băile Figa. Cum arată:

Un spectaculos spațiu de joacă se deschide weekendul acesta lângă Băile Figa. Acesta este situat în apropierea stațiunii și are elemente și pentru copii mai mari.

Băile Figa continuă să se dezvolte și își completează oferta cu un spectaculos loc de joacă pentru copii, care se va deschide chiar din acest weekend, când Primăria Beclean a pregătit un program special pentru cei mici, cu ocazia Zilei Copilului.

Cei mici vor putea ajunge la spațiul de joacă de lângă Băile Figa sâmbătă, începând cu ora 13:00, cu ajutorul autobuzelor electrice. Spațiul de joacă pentru copii este cel mai modern din județ și are elemente și pentru copii mai mari.

Stațiunea își deschide oficial porțile în data de 10 iunie, când vor fi pregătite și bazinele exterioare. Momentan, este deschis centrul Legacy, care are bazine de interior.

Locul de joacă pentru copii va fi completat de o spectaculoasă grădina care se va întinde pe 10 hectare și va conține o seră cu plante exotice sau alei suspendate, care vor permite admirarea Băilor Figa de pe două roți. Va include zone de relaxare, un parc tematic pentru robotică și un pavilion pentru prezentări pe teme educaționale.

Foto: Revista Esentza

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...