-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Locuitorii cartierului Ghinda, avertizați prin Ro Alert de prezența unui urs

Spre miezul nopții, locuitorii cartierului Ghinda au fost avertizați prin Ro Alert de prezența unui urs în zonă. Din păcate, locuitorii acestui cartier au semnalat prezența animalului sălbatic de mai multe ori în acea zonă.

Locuitorii cartierului Ghinda au fost avertizați aseară, spre miezul nopții, de prezența unui urs. Avertizarea a venit prin Ro Alert și a îndemnat oamenii să nu părăsească locuința.

Culmea, locuitorii din Ghinda au avut parte de prezența urșilor de nenumărate ori anul acesta. Mai mult, unii dintre ei au cauzat și stricăciuni în gospodării, în special unde erau și animale.

Săptămâna trecută, un urs a fost lovit de tren la Măgura Ilvei. Acesta și-a dat ultima suflare  în curtea unui localnic. Mai multe detalii despre subiect AICI. O întâmplare cu final fericit, însă, a avut loc la Chiraleș, unde a fost găsit un pui de urs rănit. Acesta a primit îngrijiri medicale și a ajuns la o asociație din Târgu Mureș. Detalii AICI.

Foto: Arhivă

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Io propun locuitorilor sa-l intampine cu o tava cu mici s-o galeata cu bere … ! Deja s-au saturat pana si administratorii fondurilor de vanatoare de ursii care numai pagube fac peste tot si in urma carora oamenii au intrat in ” totzi dr.acii ” de nervi , din cauza politrucilor astia ai nostri de tot ” rahatul ” … ( cu fructe de padure ) , incapabili sa rezolve aceasta problema !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: