20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Lorant Sas, deputat REPER: Fonduri suplimentare în 2023, pentru mai multe licee din Bistrița-Năsăud

„Politica nu este doar despre atacuri publice, ci despre a furniza reușite concrete. La propunerea parlamentarilor REPER, mai multe licee din județul Bistrița-Năsăud, precum și din restul țării, vor beneficia de fonduri suplimentare în cursul anului 2023”, a anunțat deputatul Lorant Sas.

Deputatul REPER Lorant Sas a anunțat recent că – alături de colegii săi de partid – a reușit să-i convingă pe parlamentarii din celelalte partide să susțină alocarea de bani suplimentari pentru liceele agricole, tehnologice sau cu specializare auto.
Este vorba despre instituțiile care pot pregăti forță de muncă calificată pentru domenii esențiale, astfel încât să putem avea o economie competitivă în anii următori.
Este, în același timp, despre a susține tinerii din medii defavorizate și a nu lăsa pe nimeni în urmă.
REPER va continua o politică a realizărilor concrete, dincolo de sloganuri și scandal public”, a concluzionat deputatul Lorant Sas.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.