13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Lucian, adolescentul găsit fără suflare în curtea casei sale, era un elev model și făcea parte dintr-un ansamblu folcloric

Astăzi, Lucian Brumă, un adolescent de doar 16 ani era găsit inconștient de un vecin în curtea casei sale. Echipajul medical s-a chinuit mai bine de o oră să-l readucă la viață, fără succes. Lucian învăța la Liceul Silvic din Năsăud și făcea parte din Ansamblul Cetina, din Lunca Ilvei.

Adolescentul a fost găsit fără suflare, căzut în curtea casei sale, de către un vecin. Acesta a sunat la 112, iar echipajele medicale SMURD s-au chinuit peste o oră să-l readucă la viață. Nu a fost posibil, însă, și au fost nevoite să declare decesul la fața locului. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Lucian Brumă avea doar 16 ani și era elev în clasa a X-a la Liceul Silvic din Năsăud. Directorul Liceului Silvic din Năsăud, Cristian Cosma a declarat pentru mesager24.ro faptul că adolescentul era un elev inteligent, cu bun simț și mereu preocupat de școală.

Nu doar școala era marea pasiune a lui Lucian. Acesta făcea parte și din Ansamblul Cetina din Lunca Ilvei. Potrivit colegilor săi din ansamblu, Lucian era „extram de talentat, ambițios, vesel, zâmbăreț și cu bun simț.

„Astăzi este o zi tristă pentru Ansamblul Cetina din Lunca Ilvei. L-am pierdut pe colegul nostru Lucian Brumă, un băiat extrem de talentat, ambițios, vesel, zâmbăreț, cu un bun simț și o educație aleasă. Nu a lipsit de la nicio activitate culturală din cadrul ansamblului fiind mereu dedicat folclorului românesc. Sincere condoleanțe familiei! Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun și blând. Vei rămâne mereu în sufletul nostru”, a transmis Ansamblul Cetina, pe Facebook.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...