-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

AUR pentru Luiza Bindea! Luptătoarea de taekwondo cucerește locul 1 la Balcaniadă

Sportiva Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud de la secția taekwondo, Luiza Bindea, a cucerit cea mai strălucitoare medalie la Balcaniada din Albania. Sportiva bistrițeană a luat aurul la categoria sa și încheie, astfel, anul, în forță.

Una dintre cele mai în formă sportive din țară la taekwondo, Luiza Bindea, a ocupat prima poziție la Balcaniada organizată în Albania. Luiza a câștigat aurul la categoria de 47 de kilograme și a învins trei sportive în parcursul ei pentru prima poziție.

Așa cum este deja tradițional, la competiție au participat sportivi din zona balcanică, respectiv Serbia, Macedonia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Grecia sau România.

Luiza a reușit să învingă o sportivă din Grecia, una din Bosnia și Herțegovina și una din Muntenegru, în finală. Finala a câștigat-o cu 2-0.

 ”În primul meci, Luiza a întâlnit-o pe Eugenia Parapagkidi, reprezentanta Greciei – pe care a învins-o cu scorul de 2-0 pe reprize. A trecut apoi de o sportiva din Bosnia Herțegovina, pentru ca în finală să o învingă cu 2-0 pe reprezentanta Muntenegrului. O felicit pentru parcurs și performanță!”, a declarat antrenorul Luizei, Marius Muti.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: