11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

MACON sărbătorește luni 31 de ani de existență cu super-reduceri și demonstrații tehnice interactive

Luni, compania bistrițeană MACON serbează 31 de ani de existență, în care se concentrează, ca în fiecare zi de altfel, pe clienți. Aceștia vor avea parte de reduceri, demonstrații tehnice interactive și vouchere cadou pentru tombola specială din luna Decembrie, care le poate aduce doar clienților MACON o Skoda Scala.

Luni, 29 mai, Macon sărbătorește 31 de ani de existență cu surprize pentru cei care le calcă pragul. Branduri de prestigiu și producători de top la nivel mondial vor prezenta cele mai noi produse și tehnologii.

De asemenea, clienții sunt așteptați cu demonstrații tehnice interactive, vouchere cadou și oferte speciale. Micii și berea sunt din partea casei, luni.

Clienții care fac cumpărături de minim 1000 lei vor primi luni nu unul, ci două vouchere. Extragerea pentru aflarea câștigătorului mașinii Skoda Scala va avea loc în Decembrie și la ea pot participa toți clienții MACON care fac achiziții de minim 1000 lei.

Cei care vor să profite de ofertele aniversare MACON sunt așteptați luni, în Viișoara la numărul 255.

Compania MACON este prezentă pe piața din România din 1992, fiind o afacere locală bazată pe vânzarea și distribuția materialelor de construcții. Cu o experiență de peste 30 de ani din vânzarea de materiale de construcții oferă consultanță și servicii atât persoanelor fizice, cât și meșterilor și companiilor de construcții.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...