14.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

McDonald`s deschide restaurant la Bistrița! Amplasare – pe Calea Moldovei

Bistrița va avea și un restaurant McDonald`s. Acesta ar urma să fie ridicat pe Calea Moldovei. Municipalitatea a emis certificat de urbanism pentru terenul respectiv acum o lună de zile.

Încă din 2012 se vorbea despre posibilitatea deschiderii unui restaurant aparținând lanțului McDonald`s la Bistrița. Atunci nu s-a putut, condiția fiind de 150.000 de locuitori pentru deschiderea unui astfel de restaurant.

În 2016, când s-a aprobat planul urbanistic pentru ridicarea Selgros, se zvonea că în zonă va exista și McDonald`s și KFC.

CU toate acestea, Retail Park din zona Selgros NU a avut niciun reprezentant al acestor lanțuri de fast-food.

În 2018, KFC a deschis un restaurant, cu tot cu drive-thru, în zona B1 Retail Park, Mall-ul de pe Calea Moldovei.

Și McDonald`s vine la Bistrița

Bistrițenii care preferă mâncarea de la McDonald`s vor avea acest tip de preparate și la Bistrița. Compania s-a interesat de terenul de pe Calesa Moldovei, vizavi de Ozana, locația unde – uneori – era amplasat circul care venea în oraș.

S-a cerut un certificat de urbanism pentru acel teren de pe Calea Moldovei. Acesta a fost emis acum o lună de zile. Da, acesta este motivul pentru care s-a solicitat, fiind un interes pentru a deschide acolo un restaurant de acest tip”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. UNDE E PARCAREAAAA????
    LA CATI MANCAI DE PLASTIC CE STAU CUCURUL DOAR IN MASJNA CRED CA FAC DOAR PARCAREA UNDE A FOST CIRCUL SI IN CASA DIN SPATE SA INSTALEAZA SECTIA DE INJECTARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...