11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

McDonald`s deschide restaurant la Bistrița! Amplasare – pe Calea Moldovei

Bistrița va avea și un restaurant McDonald`s. Acesta ar urma să fie ridicat pe Calea Moldovei. Municipalitatea a emis certificat de urbanism pentru terenul respectiv acum o lună de zile.

Încă din 2012 se vorbea despre posibilitatea deschiderii unui restaurant aparținând lanțului McDonald`s la Bistrița. Atunci nu s-a putut, condiția fiind de 150.000 de locuitori pentru deschiderea unui astfel de restaurant.

În 2016, când s-a aprobat planul urbanistic pentru ridicarea Selgros, se zvonea că în zonă va exista și McDonald`s și KFC.

CU toate acestea, Retail Park din zona Selgros NU a avut niciun reprezentant al acestor lanțuri de fast-food.

În 2018, KFC a deschis un restaurant, cu tot cu drive-thru, în zona B1 Retail Park, Mall-ul de pe Calea Moldovei.

Și McDonald`s vine la Bistrița

Bistrițenii care preferă mâncarea de la McDonald`s vor avea acest tip de preparate și la Bistrița. Compania s-a interesat de terenul de pe Calesa Moldovei, vizavi de Ozana, locația unde – uneori – era amplasat circul care venea în oraș.

S-a cerut un certificat de urbanism pentru acel teren de pe Calea Moldovei. Acesta a fost emis acum o lună de zile. Da, acesta este motivul pentru care s-a solicitat, fiind un interes pentru a deschide acolo un restaurant de acest tip”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. UNDE E PARCAREAAAA????
    LA CATI MANCAI DE PLASTIC CE STAU CUCURUL DOAR IN MASJNA CRED CA FAC DOAR PARCAREA UNDE A FOST CIRCUL SI IN CASA DIN SPATE SA INSTALEAZA SECTIA DE INJECTARE

  2. Lantul are magazine deschise pana si in Zalau, Alba Iulia sau Slatina orase considerabil mai mici. Sa nu vorbim de Deva care este deschis de multi ani. Nu a fost interesant orasul pentru ei, De aia nu avem pana acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?