3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Medaliile și notele mari le aduc premii de mii de lei. Autoritățile județene îi sprijină financiar pe cei mai buni elevi și sportivi

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud va vota în următoarea ședință de consiliu județean proiectul prin care cei mai performanți elevi din județ, dar și cei mai buni sportivi vor primi premii în bani.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud oferă premii în bani pentru rezultate deosebite obţinute la olimpiade şcolare, concursuri, festivaluri, competiţii sportive sau alte acţiuni cu participare internaţională.

Premiile și recompensele financiare se acordă și pentru elevii care s-au clasat pe locurile I, II și III la examenele de Evaluare naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi Bacalaureat din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Suma prevăzută pentru aceste premii este de 75.558 lei, necesară acordării premiilor și recompenselor și este cuprinsă în bugetul județului Bistrița-Năsăud. Pentru primii trei elevi cu rezultate deosebite la Evaluarea Națională s-au alocat 5.000 de lei. Pentru cinci elevii care au obținut rezultate foarte bune la Bacalaureat au fost alocați 10.000 de lei.

Pentru partea sportivă, însă, au fost acordați mai mulți bani:

35.000 de lei pentru sportivi de performanță din județul Bistrița-Năsăud și 18.000 de lei pentru antrenorii care au reprezentant județul la competiții naționale și internaționale.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Felicitări!!! Poate se gândește cons jud și la copii bolnavi și acordă niște sume decente pentru bursele medicale la copii din școlile speciale !(autism,adhd,down,etc) .. și ei muncesc pentru micile progrese!!#si ei sunt copii noștri#

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...