20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Medaliile și notele mari le aduc premii de mii de lei. Autoritățile județene îi sprijină financiar pe cei mai buni elevi și sportivi

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud va vota în următoarea ședință de consiliu județean proiectul prin care cei mai performanți elevi din județ, dar și cei mai buni sportivi vor primi premii în bani.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud oferă premii în bani pentru rezultate deosebite obţinute la olimpiade şcolare, concursuri, festivaluri, competiţii sportive sau alte acţiuni cu participare internaţională.

Premiile și recompensele financiare se acordă și pentru elevii care s-au clasat pe locurile I, II și III la examenele de Evaluare naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi Bacalaureat din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Suma prevăzută pentru aceste premii este de 75.558 lei, necesară acordării premiilor și recompenselor și este cuprinsă în bugetul județului Bistrița-Năsăud. Pentru primii trei elevi cu rezultate deosebite la Evaluarea Națională s-au alocat 5.000 de lei. Pentru cinci elevii care au obținut rezultate foarte bune la Bacalaureat au fost alocați 10.000 de lei.

Pentru partea sportivă, însă, au fost acordați mai mulți bani:

35.000 de lei pentru sportivi de performanță din județul Bistrița-Năsăud și 18.000 de lei pentru antrenorii care au reprezentant județul la competiții naționale și internaționale.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Felicitări!!! Poate se gândește cons jud și la copii bolnavi și acordă niște sume decente pentru bursele medicale la copii din școlile speciale !(autism,adhd,down,etc) .. și ei muncesc pentru micile progrese!!#si ei sunt copii noștri#

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: