-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Medicii bistrițeni, onorați ANUAL într-o gală a excelenței medicale!

Consiliul Județean își propune să organizeze o gală a excelenței în domeniul sanitar. În cadrul acesteia vor fi premiați cei mai buni medici din cadrul celor trei spitale din județ.

A 6-a ediție a Galei Naționale a Elitelor Medicale va avea loc la Bistrița, în 19 mai 2022. Va fi prima ediție internațională, cu participanți din alte 10 țări.

În cadrul ședinței de COnsiliu Județean BN s-a discutat, pe baza propunerii consilierului Viorica Calo, organizarea unei gale ANUALE, la Bistrița.

Propunerea mi se pare excelentă. Și am solicitat colegilor mei, în special acestui domn director care reprezintă președintele consiliului în consiliului de administrație a spitalului, ca începând cu acest an, pe lângă această gală națională unde noi suntem parteneri, NU noi organizăm, să organizăm, anual, o gală a excelenței medicale.

La alte tipuri de gale nu suntem noi titulari, pentru că sunt alte subordini, alte coordonări. Și, pentru lucrurile generale: elevii care performează, dascălii care performează, pentru sportivii care performează, pentru cetățenii care au făcut cinste județului Bistrița – Năsăud, există, sau cel puțin a existat, până în 2019, înainte de Crăciun, o gală a Consiliului Județean în care premiam oamenii care fac performanță.

Deci, fără gala asta generală, propunerea dumneavoastră mi s-a părut foarte bună, și vom veni într-o altă ședință de CJ, după ce avem solicitarea și expunerea de motive, și să o aprobăm.

Acum avem gala asta care e solicitată de o Universitate, care se organizează de ani de zile, în mai multe județe. Și acum a venit rândul județului nostru. Dar propunerea dumneavoastră mi s-a părut bună și pentru finalul anului vom propune o gală separat a excelenței în sistemul de sănătate unde o să invităm parteneri, primăriile și consiliile din Năsăud și Beclean. Că și acolo avem două spitale orășenești” a anunțat președintele CJ BN, Radu Moldovan.

În acest sens se va constitui o comisie care să aleagă medicii ce vor fi premiați în fiecare an de acum încolo.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: