VIDEO: Analize accesibile în toate comunele din Bistrița-Năsăud, grație unui proiect MED TOTAL!

0
5138

Dr. Bogdan Oprea, managerul Policlinicii MedTotal de pe Str. 1 Decembrie, a explicat în emisiunea Medicină pe limba ta că se află în discuții avansate pentru amenajarea unor puncte de recoltare a analizelor în fiecare comună mare din Bistrița-Năsăud. 

2022 a fost un an greu, dar bun pentru Policlinica MedTotal. Am reușit să creștem numărul de servicii pe care le oferim pacienților. De la 17 medici cu care am început colaborarea, în 2021, acum suntem aproape 30. Am încercat să găsim colegi colaboratori pe specialitățile care ar fi bine primite în Bistrița. Pentru că încă sunt specialități deficitare”, a explicat dr. Bogdan Oprea.

Managerul Policlinicii MedTOTAL a dezvăluit și faptul că în 2023, și-a propus să amenajeze puncte de recoltare a analizelor în tot județul.

Din luna decembrie avem laboratorul nostru propriu, în colaborare cu Policlinica Maieru. Avem deja puncte de recoltare în policlinica MedTotal din Bistrița, în Maieru, Șieu și Dumitra, unde este și sediul laboratorului.

În ianuarie urmează să deschidem încă două sau trei puncte de recoltare, pe Valea Șieului și Valea Ilvelor”, a explicat dr. Bogdan Oprea.

Acesta a precizat că proiectul prevede dezvoltarea unor puncte de recoltare a analizelor în fiecare comună mare din județ.

Suntem în disccuții destul de avansate, am discutat în principiu cu reprezentanții tuturor comunelor mari din Bistrița-Năsăud. Vrem astfel să-i ajutăm pe pacienții din zona rurală să nu depindă de un drum în oraș pentru analize.

Nu toți pacienții au mașină, nu le este tuturor comod să se deplaseze. Așa că treptat, încercăm să aducem serviciile cât mai aproape de oameni. Analizele medicale, făcute măcar o dată pe an, sunt foarte importante pentru a depista anumite afecțiuni din timp. Ne dorim ca toți oamenii să aibă acces la ele”, a mai spus dr. Bogdan Oprea.

VIDEO: NOV KIDS, noul centru de pediatrie din Decebal este gata! Dr. Bogdan Oprea: Ce specializări vor fi disponibile pentru copii

Mai multe detalii despre activitatea și planurile MedTotal în Bistrița descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.