0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

MIȘCĂRI de trupe la Urbanism și în cabinetul Arhitectului Șef! Vrând-nevrând, Monica Pop face un pas în spate

Mișcări de trupe, pe silent, în Primăria Bistrița. Vizate sunt tocmai departamentele care au avut mici probleme cu legea: Urbanismul și cabinetul Arhitectului Șef. Monica Pop, care este cercetată penal, a fost silită să facă un pas în spate. A rămas în instituție, însă pe o poziție inferioară. Postul i-a fost ocupat de o fostă angajată de la Consiliul Județean. Și șefa de la Urbanism a fost înlocuită.

După ce toată suflarea Bistriței, inclusiv procurorii și polițiștii au fost cu ochii pe serviciul de Urbanism și cabinetul Arhitectului Șef din cadrul Primăriei Bistrița, instituția ia măsuri, pe silent, fără să spună nimănui.

Se pare că la începutul lunii septembrie Monica Pop, fostul arhitect șef al orașului a făcut un pas în spate. A rămas în instituție, însă pe o poziție inferioară. Aceasta nici nu prea era calificată să ocupe această poziție, fiind inginer și nu arhitect, însă a fost tolerată ani de zile.

În locul său a venit Diana Sălăgean, prin transfer, de la Consiliul Județean. Se pare că în viitorul apropiat se va organiza un concurs pentru ocuparea postului pe perioadă nedeterminată.

Și Daniela Bilegan, șefa Serviciului Urbanism, a fost înlocuită. Aceasta s-a transferat la Consiliul Județean. Postul său a fost preluat de Cristina Bungărdean, un arhitect din instituție, care lucra la Monumente Istorice – structura Arhitect șef.

Daniela Bilegan este consilier superior în cadrul Compartimentului Urbanism al Consiliului Județean din 1 septembrie. Practic i-a luat locul Dianei Sălăgean care a ocupat aceeași poziție înainte să se transfere la Primăria Bistrița și să ocupe postul Monicăi Pop.

Vă reamintim faptul că Monica Pop este cercetată penal, fiind acuzată de un cumul de infracțiuni. Alături de ea sunt cercetați mai mulți angajați ai Primăriei Bistrița, (în total 6) printre care și secretarul general al municipiului, Floare Gaftone.

Infracțiunile vizate sunt: constituire de grup infracțional, abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, influențarea declarațiilor.

Infracțiunile au fost comise din 2006 încoace.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. adevarul ca chiar asa????
  vine de la CJ iar asta din Primarie merge pe postul ei in CJ??? toate in punga facute, la secret??? ca denumirea Parcului Municipal???? Pe bune, astia ne iau de fraieri bine de tot!!!
  Si apoi sa mai zica careva ca nu a fost manarie la alegri intre Radu si Turc…. repet, sarificat Niculaie ca sa castige Turc…atat… dar fraierii nu inteleg, nu se prind… si JMECHERILOR le iese miscarea tot timpul

 2. sa faci mutari ca la mama lor de smecheri!
  VA IMAGINATI CA ASTFEL DE TRANSFERURI INCALCA ORICE LEGE DINTR-UN STAT CIVILIZAT SI NICI O LEGE DINTR-UN STAT ESUAT?
  Cum DE …isi permit astia sa faca ce vor in Romania?
  Asai ca suntem ce a spus seful statului, UN STAT ESUAT?

 3. A făcut un pas în spate MP, ha, ha ,ha.
  Ce bine am ras, aia nu se lasă cu una cu două de funcția pe care n a meritat o și pe care a stat datorita primarului Creț și a unor politicieni locali.
  No să vedeți că renunță asta, se spune că a început cu amenințările la adresa arhitectelor, mai ales daca este sprijinită de doamna de oțel.

 4. Daca vrei sa fii umilit si bataie de joc mergi la primaria din Biistrita cu vreo problema , ma refer mai mult pe vremea schiorului Cretu , imi pare rau ca traiesc in ROMANIA.Numai vreau sa aud de voi cat traiesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...