21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Moș Nicolae a adus amenzi de 80.000 de lei magazinului Lidl de pe strada Andrei Mureșanu

Inspectorii CJPC BN au fost ieri în inspecție la Lidl, pe strada Andrei Mureșanu. Au lăsat „cadou de Moș” amenzi în valoare de 80.000 de lei. CE nereguli au găsit:

Magazinul Lidl de pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița a fost vizitat ieri de inspectorii CJPC BN. Motivul controlului a fost, pe lângă „ordinul la nivel național”, și o plângere făcută de clienți.

Mai exact, bistrițenii s-au plâns că există neconcordanțe între prețurile afișate la raft și cele care se încasează. Verificările făcute de inspectori au confirmat cele sesizate în plângere. Așa că Lidl a primit „cadou” amenzi în valoare de 80.000  de lei.

Pentru neregulile constatate, comisarii bistrițeni au aplicat următoarele sancțiuni:

  • trei amenzi contravenționale, în valoare totală de 80.000 lei
  • 1 avertisment.
Neregulile constatate în timpul controlului, au fost:
  • diferența între prețul produsului afișat la raft și cel încasat la casa de marcat;
  • neconcordanță între țara de proveniență afișată pe eticheta de la raft și cea menționată pe eticheta de pe ambalajul original al produselor;
  • neafișarea prețului de vânzare la unele produse expuse la comercializare;
  • existența unei diferențe de gramaj în minus față de cel indicat pe eticheta aplicată produsului.
Asigurăm consumatorii că supraveghem permanent piața în scopul apărării drepturilor și intereselor legitime ale acestora”, a transmis Stelian Dolha, comisar șef adjunct CJPC Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...