21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Multiplul campion de raliuri Tempestini promovează cea mai nouă baterie Rombat

Campionul de raliuri Simone Tempestini și-a asociat imaginea cu producătorul de baterii Rombat, pentru cel mai nou produs al său. Este vorba despre „Champion”, cea mai nouă și performantă baterie auto din portofoliul producătorului bistrițean.

Multiplul campion național și internațional de raliuri Simone Tempestini își asociază imaginea cu „Champion” cel mai nou produs marca Rombat. Potrivit producătorului, citat de Agerpres, aceasta este cea mai nouă și performantă baterie auto din portofoliul Rombat. Aceasta poate fi utilizată atât pentru mașini clasice, cât și pentru cele cu sistem start-stop.

„Rombat este unul dintre puținele branduri românești care au trecut testul timpului, care au demonstrat că un produs este apreciat pentru calitatea lui, pentru garanția pe care o conferă și nu pentru locul unde a fost fabricat. După 40 de ani în care a scris istorie pe piața auto, Rombat adaugă inovația beneficiilor pe care ni le-a oferit tradiția. Inovația pe care mizăm în viitor înseamnă curajul de a face pași și drumul care acum scrie istorie. Noua viziune reflectă realitatea curentă și direcția pentru viitor, în deplin acord cu misiunea și viziunea Rombat”, a declarat Alin Ioaneș, CEO Rombat.

Noua baterie promovată de Tempestini asigură un minim de 80.000 de porniri și are o durată de viață de cel puțin 7 ani. Producătorul spune că bateria rezistă inclusiv în „condiții dure de exploatare”, cum sunt mașinile destinate taximetriei.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Eu am cumpărat doua bateri de la firma sus-lăudata, cu garanție pt doi ani și la 6luni au murit iar la încercarea de a le schimba in garanție, am fost refuzat categoric. Eu, No sa mai cumpăr niciodată păcăleli cu reclama mare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...