16.1 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Nu ratați, la Cinema DACIA, animaţia anului: „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului”

La cinema Dacia aveți ocazia să vă delectați, în aceste zile de vacanță, cu un film de desene animate extraordinar: „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului”: Puterea ta vine din ceea ce te diferențiază de ceilalți

Plasată într-o lume fantastică și luxuriantă, producția urmărește aventurile tânărului Iepurele-Găină, născut jumătate găină, jumătate iepure.

A fost adoptat de regele Peter, un aventurier faimos și dornic să fie acceptat și iubit cu toate diferențele sale. Iar Iepurele-Găină vrea să aibă parte de propria mare aventură chiar și așa, stângaci, cum este.

După ce marele răufăcător al ținutului – unchiul său – evadează și amenință să-l înlăture pe tatăl lui de la tron, eroul nostru pornește într-o cursă împotriva timpului. Alături de el se află Abe, o țestoasă mereu sarcastică, și Meg – o nesăbuită maestră în artele marțiale…

„Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului”, în regia lui Ben Stassen și Benjamin Mousquet, este un film pentru întreaga familie. E plin de amuzament și aventură și ne oferă un mesaj puternic despre acceptare şi toleranţă.

După un scenariu de Dave Collard, filmul îi are ca producători pe Ben Stassen, Caroline Van Iseghem și Matthieu Zeller. Sunt cei care au regizat și produs animații cunoscute, precum „Cățeii reginei” și „Big Foot Junior”.

Filmul „Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului” va putea fi văzut doar în cinematografele din Romania începând cu 22 aprilie şi este distribuit de către Vertical Entertainment.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!