13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

O bârgăuancă, prinsă cu o autoutilitară de 30.000 de euro furată din Spania

Polițiștii bistrițeni au găsit o autoutilitară căutată de autoritățile din Spania. Aceasta, în valoare de 30.000 de euro, se afla în posesia unei bârgăuance.

O autoutilitară fabricată în 2020 era căutată de autoritățile spaniole. Aceasta a fost găsită în posesia unei bârgăuance.

Polițiștii bistrițeni au indisponibilizat autoutilitara și fac cercetări în cazul unui dosar penal de tăinuire.

”La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Câmpulung Moldovenesc au depistat o autoutilitară față de care era dispusă urmărirea internațională.

Autovehiculul, fabricat în anul 2020, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Spania. Acesta a fost depistat în posesia unei femei din Josenii Bârgăulu. A fost indisponibilizat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire în vederea lămuririi împrejurărilor în care autovehiculul în cauză a ajuns pe teritoriul României și a dispunerii măsurilor legale” transmite IPJ BN.

Foto- IPJ BN

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: